Bemanning

Uniflex Bemanning är ett bemanningsbolag som jobbar inom yrkesområdena Industri, Lager, Bygg, El&Tele, Administration & Kontor, Försäljning, Kundtjänst, Reception samt Butik och Städ. Vi arbetar även med Rekrytering och Omställning. Med strategin Rätt Pris, Snabbhet och Flexibilitet kan vi bli er resurs för att nå er optimala bemanning.

Genom att arbeta inom ett begränsat antal branscher har Uniflex en stor kunskap om dessa. Vår organisation med små specialiserade affärsområden med lokal närhet till våra kunder gör att vi kan erbjuda en mycket snabb och precis service. Detta tillsammans med vår slimmade organisation gör att vi har låga overheadkostnader. Något vi tycker ska komma våra kunder till gagn varför vi alltid har ambitionen att ha branschens rätta priser. Detta oavsett om det gäller en kortare sjukfrånvaro, vikariepooler med studenter eller större långvariga projekt. Det är därför alltid värt att jämföra Uniflex priser innan du väljer bemanningspartner.

Uniflex strategi Snabbhet, Flexibilitet och Rätt Pris har visat sig mycket framgångsrik och användbar för våra kunder. Vi tycker att du alltid ska ha precis den bemanning som är optimal för dig. Det kan innebära stora fluktuationer från dag till dag. Oavsett om det är en person ett par timmar eller en stor mängd personal över lång tid kan vi tillgodose dina behov.

Uniflex hyr bland annat ut montörer, maskinoperatörer, truckförare, lagerpersonal, el- & teletekniker, bygg- och anläggningsarbetare, telefonister, receptionister, administratörer, ekonomipersonal, säljare, butikspersonal, restaurangpersonal, lokalvårdare med mer. Uniflex arbetar även med Rekrytering, Omställning, Personlig coach samt Etableringslots.

Vill du veta mer om hur vi kan bistå dig och din organisation med personal så kontakta oss gärna. Vi kan hjälpa dig att alltid ligga på optimal bemanning och vara din resurs i både planerade och oväntade bemanningsförändringar.

VILL DU BLI KONTAKTAD AV EN SÄLJARE?

Behöver du personal?

Kontakta oss antingen lokalt eller centralt så får du hjälp snarast.

Läs mer

KUNDREFERENSER

Läs vad några av våra kunder tycker:

Uniflex Bemanning är ett bemanningsföretag som arbetar med bemanning, rekrytering och omställning. Uniflex Bemanning har alltid lediga jobb och extrajobb att erbjuda.

Uniflex Bemanning   |   Arenavägen 57, Box 7014, 121 07 Stockholm-Globen   |   Tel: 08-555 368 00   |   Fax: 08-555 368 01   |   E-post: info@uniflex.se